Nog 10 genomineerden in de race voor de DILA 2016

Het aantal genomineerden voor de Dutch Independent Legal Award – de prijs voor de beste zelfstandige advocaten en juristen in de top van de Nederlandse markt – was dit jaar groter dan ooit. Tien van hen zijn nog in de race voor de finaleplaats en de bijbehorende uitnodiging voor het DILA diner met de jury. In alfabetische volgorde:

Tijdens de kerstvakantie mag het publiek stemmen op hun favoriet en buigt de onafhankelijke jury – bestaande uit Juriaan Mensch, Margreet Hoekstra, Christian de Bil en Edward de Bock – zich over de cases en referentie(s) van de overgebleven genomineerden. Op 10 januari worden drie finalisten aangewezen. Na het DILA diner op 24 januari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Wil je jouw favoriet steunen?

Dat kan door in de periode van 22 december 2016 tot en met 8 januari 2017 je stem op hem of haar uit te brengen via de DILA website! De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

 

Over de DILA

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en hij wordt nu voor de 3e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en het LawyerlinQ platform, gesteund door Mr., Jurist in Communicatie, Recht.nl, Lexxyn en OSR juridische opleidingen.