Genomineerden DILA 2016 bekend

De voorselectie is in volle gang voor de jaarlijkse Dutch Independent Legal Award; de prijs voor de beste zelfstandige advocaten en juristen in de top van de Nederlandse markt. Vanaf 7 november tot gister 13.00 uur hadden (oud)opdrachtgevers en collegae de kans om hun favoriete zelfstandige, responsive jurist te nomineren. Dit jaar met als thema ‘Responsiveness’. Na het DILA diner op 24 januari 2017 zal de onafhankelijke jury de winnaar bekend maken. Maar, zover is het nog (lang) niet.

Het aantal genomineerden is dit jaar groter dan ooit. Uiteindelijk maken 20 veelbelovende genomineerden kans op een finaleplaats en de bijbehorende uitnodiging voor het DILA diner met de jury. In alfabetische volgorde:

Wil je jouw favoriet steunen?

Dat kan door in de periode van 22 december 2016 tot en met 8 januari 2017 je stem op hem of haar uit te brengen via de DILA website!

De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

Over de DILA

De DILA is de Award voor de beste zelfstandige juridisch professional van Nederland en hij wordt nu voor de 3e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is in de eerste plaats ontstaan vanuit de constatering dat zelfstandige advocaten en juristen eigenlijk weinig tot geen exposure mogelijkheden hebben terwijl ze die zeker wel verdienen. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en het LawyerlinQ platform, gesteund door de partners die je onderaan dit bericht kunt terugvinden.

DILA Organisatie:

      161027-dila-sponsors

 

Partners:

mr-online-jpgrecht-nlt-mobile
lexxyn